Syltetøy i bøtter og glass

Konkurransevinner Marta Bye fra Kirkenes fortalte oss i dag om en fantastisk skatt som ligger ute i naturen hele høsten: Bær. Marta har utviklet bærforedling til mer enn det vi vanligvis gjør noen korte uker om høsten. Hun fryser ned store mengder bær, og koser seg med syltetøykoking, eksperimentering og smaking utover hele vinteren. – En bitteliten ekstrainntekt blir det også, fortalte hun på morgensendinga vår i dag. Og det går jo an å kjøpe frukt på butikken hvis du var for sent ute i bærmarka!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: