VAKKER MUSIKK OG OLJEKONFERANSE

 

God morgen 🙂

Onsdag 12 november ser sendinga slik ut:

Asbjørn Ruud med Cd: Han er en av «Musikk i Finnmark » sine dyktige musikere. Ved siden av jobben som musiker, komponerer han også musikk, og det er han som står bak musikken i musikkspillet » snø og ild «, en musikal om polarheltene Roald Amundsen og Umberto Nobile. Men mellom spillejobber og komponeringsoppdrag har Asbjørn Ruud tatt seg tid til å spille inn en cd- plate med melodier som ville noe mer enn å bli liggende på datamaskinen i en kjeller i Vadsø. HØR SAKEN HER. Reporter det var Sidsel Vik.

Oljekonferanse i Murmansk: I dag åpner en oljekonferanse. Det er knytta store forvetninger til norske leveranser til Shtokman både på russisk og norsk side. Kollega Bård Wormdal er tilstede på koonferansen og var med direkte i Finnmarkssending. Hør Bård sin rapport her.

Konkurransen:  Måsøy kulturskoles sirkuselever har hatt ei spennede helg med masse intrykk. De var ikke mer enn ca. 60 mil fra Havøysund med det var store kontraster de fikk oppleve, og vi spurte hvor de har vært. De har vært i Murmansk på en ungdomskulturfestival for handikapede.

Dagens vinner: Johannes Paulsen, Alta.  Vi gratulerer! 🙂

En strålende fin dag ønskes av programleder Liss.

liss.jacobsen@nrk.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: