Grasrot-Cd i Vadsø og Mufi-star

Morn morn 😉

Finnmarkssendinga denne torsdagen tar for seg musikklivet i fylket. 🙂

Grasrot-cd: Lørdag kommer det ut en spesiell cd-plate i Vadsø. Den inneholder alt fra hardslående rockemusikk, vakker korsang , nydelige fiolin-toner til skummel korpsmusikk. Det er Hermetikken næringshage i Vadsø som står bak cd-platen og hensikten er å speile noe av det allsidige musikk-livet som finnes i kommunen. Hør saken her. Det er realese-party på ,og da skal 100 eksemplarer av cd-platen ligge klar for publikum. Reporter det var Sidsel Vik.

Mufi-star: I fjor opprettet «Musikk i Finnmark» internettsiden «Mufi-Star». På denne siden kan ungdom, under 25 år, og fra Finnmark, legge inn sine egne komposisjoner, eller egne framførelser av andres musikk.  Ønsket er at denne nettsiden skal bli Finnmarks egen gullgruve for musikk. Nikoakj Nordbak Gloppen var gjest i Finnmarkssendinga, og han hører du her.

mufi

Konkurransen:  Det er tidligere gitt ut en roman og en billeddbok om doktorfruen og rabulisten , denne legendariske kvinnen som bodde mesteparten av sitt voksne liv i Kirkenes. Hun var svært kontroversiell på mange måter, men var også til enorm støtte for de som trengte hjelp. I Finnmarkssendinga i går hørte vi om henne og en biografi som er gitt ut nå , men hva heter hun? Svar: Ellisif Wessel. Forfatteren har brukt mange år på å nærmest følge i hennes fotspor, hva heter han? Svar: Steinar Wikan.  Ester Utsi i Tana er dagens vinner 🙂 Gratulerer!

liss.jacobsen@nrk.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: