Premiere på Zombinazi-splatter komedien «Død snø»

God morgen, midtveis i den andre uka i 2009. Det er onsdag 7. januar. Været er bedre noen steder i Finnmark, men fortsatt er det spesialvarsel om vanskelige kjøreforhold i Øst-Finnmark fra meterologen og rasfare i vestfylket. Stengte og kolonnekjørte veier er det også idag pga uvær.

Førpremiere Død snø: De siste dagene har Tommy Wirkola vært på presseturne rundt i Norge for å promotere sin nye film «Død Snø». Altaværingen fikk først suksess med filmen Kill Buljo i 2007. Nå er manusforfatteren og regissøren spent før norgespremieren på det han selv kaller en Zombinazi-splatter komedie . Men før det braker løs i hele Norge skal hjembyen Alta få  den nye filmen allerede i kveld, kan du høre her. Reporter Marita Evjen.

The Beatles: I dag skal det handle om en forholdsvis kjent gruppe fra Liverpool som slo for alvor igjennom i 1962.The Beatles heter de. Lyder det kjent? Jeg vil tro at de fleste av dere har et eller annet forhold til gruppen som revlusjonerte popmusikken. Gruppa laget også filmer, og det kan du høre mer om her. Melodiene dere har hørt var Magical Mystery Tour, All you need is love, You’ve got to hide your love away, I should have known better, A hard days night, Ticket to ride og Get Back.Den instrumentale musikke som ble spilt var melodien Flying fra magical Mystery Tour. Ansvarlig for programmet var Reidar Solli.

Konkurransen: I dag har en norsk film førpremiere i Alta, hva heter filmen? Svar: Død snø.
Men hva skulle filmen egentlig hete? Svar: Rød Snø. De måtte bytte navn på grunn av en tv-serien med samme navn. Dagens vinner er Geir Hansen, Hammerfest. Vi gratulerer 🙂

liss.jacobsen@nrk.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: