Spennende kveld for filmskaperne bak «Død Snø» i går

God morgen på Elvis og gullongen min sin bursdag. 🙂

I dag er vi to programledere i Finnmarkssendinga. Vibeke Lund Pettersen er vår nye stemme,og skal være med mæ i dag og i morra, før ho sjøl skal ha sendinga neste uka.

I dag byr vi på:

Nyttårskonsert: Vakker musikk – fantastiske solister og musikere , det kan folk flere steder i Finnmark få oppleve denne uka. Det er det klart for Nyttårskonsert , der de winerklassiske høydepunktene står på programmet. Hele denne uka har musikere og solister vært samlet i Alta for å øve, og i går formiddag var Arne Heimen innom øvingslokalet og han sendte oss denne musikalske smakebiten, som du kan høre her. I går kveld var det premiere i en fullsatt Alta kultursal. I kveld er det Kirkenes som får besøk og fredag er det Vadsø som står for tur. Reporter det var Sidsel Vik.

Spennende kveld for filmskaperne bak «Død Snø» i går: Spente skuespillere og filmfolk troppet opp på Alta kino i går.Der var det nemlig festpremiere på den norske splatter-filmen  «Død Snø». Denne filmsjangeren er en blanding av ekstremt mye blod og gørr – og humor. Altaværingene Tommy Wirkola og Stig Frode Henriksen har skrevet manuset til filmen. Og i går skulle de få dommen til hjemmepublikummet i Alta. Hør saken her. Reporter Halldor Asvall.

Konkurransen:  The Blacksheeps med «Oro jaska beana» er nominert til en gjev pris, hvilken? Svar: Spellemannspris. I hvilken kategori? Svar: årets hit. Dagens vinner er Olaug Mikkelsen, Bjørnevatn.Vi gratulerer. 🙂

Ha en fin dag :-))

liss.jacobsen@nrk.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: