Modig ungdom med film om mobbing

God mandagsmorran 🙂

I dagens sending skal vi innom både musikk og alvorlig ting.

Rock møter trekkspill: «September When» i møte med trekkspill-virutuosen Kimmo Pohjonen fra Helsinki, det er noe av det du kan oppleve på årets Barents Spectable i Kirkenes, i slutten av januar. For møteplasser på tvers av grenser er et viktig stikkord for arrangørene i kunstnergruppa «Pikene på broen» . Og leder for gruppa, Luba Kuzovnikova kan love et program med grensesprengende kulturopplevelser. Hør saken her. Det norske rocketalentet Ida Maria, avsluttet med med » Keep me warm «. Reporter det var Sidsel Vik.

Modig ungdom: To tøffe ungdom som virkelig har imponert mæ kan du møte i dagens sending. 
De er begge blitt mobbet over flere år, og nå vil de vise omverden hvordan det er å bli utsatt for mobbing hver eneste skoledag. På fritida så lager Stian Evensen og Silje Simonsen film hvor de bruker sine egne erfaringer i håp om at det kan hjelpe andre. For er det noe de vet, så er det ka mobbing gjør med mennesker. Hør Stian og Silje her.

 Blir du utsatt for mobbing og trenger noen å prate med, ring AFAM 984 55 505 (ww.afam.no)

AFAM, Anonyme Foreldre Av Mobbeofre, er en landsdekkende forening som gir bistand til mobbeofre i skolesammenheng. Blir du mobbet og har ingen å snakke med? Ring AFAM – Anonyme foreldre av mobbeofre – mellom klokken 09 og 15 på alle hverdager. På hjemmesiden afam.no kan du gå inn på lenken kontakt og sende en e-post til AFAM. Husk å oppgi din egen e-postadresse dersom du ønsker svar.

Konkurransen: Siste uka i januar går Barents Spektakel/Barentsdagene 2009 av stabelen. Hvor i Finnmark er arrangementet? Svar: Kirkenes. Det er en kjent lokal teatergruppe som tradisjon tro opptrer på Barenst Spektakel. Hva heter denne teatergruppa? Svar: Samovarteateret. Dagens vinner er Helge Thomassen som for tiden er i Thailand. Gratulerer! 🙂

En strålende  dag ønskes av av en litt hes programleder.

liss.jacobsen@nrk.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: