Smørsangere og hurtigrutedebatt!

Velkommen til Finnmarkssendinga denne tirsdagsmorran! Litt av hvert skal vi innom i dag, fra smørsangere til debatt om Hurtigruta. Reportasjene fra sendinga kan høre litt lengre ned på bloggsia vårres 🙂

Smørsangere: Ja, hva forbinder vi egentlig med det? Kanskje litt vanskelig å si, men det er vel en sanger som synger pent, ikke støter noen og synger pene og ikke bråkete melodier. I Norge har vi jo en god del slike sangere som kommer i denne kategorien, en av den skal vi få vite litt mer om. Først starter vi med en liten kollage av sanger som denne sangeren er mest kjent for og det er ingen premie for å gjette riktig på hvem sangeren er. Hør musikkprogrammet her. Ansvarlig for programmet var Reidar Solli.

Hurtigrutedebatt: Hurtigruten får aksept fra landsdelsutvalet om å kutte to anløp i uka på vinteren. Lederen i Landsdelsutvalgets Hurtigruteutvalg og fylkeråd for samferdsel i Troms, Synnøve Søndergaard, avviser at dette vil rasere tilbudet langs kysten. I Finnmarkssendinga hadde vi med oss både Søndergård og ordfører i Lebesby Harald Larssen, som vil at Hurtigruta skal legge til kai hver dag, som nå. Hør debatten her.

Konkurransen: Oppgave 1: The Black sheeps valgte å ikke møte opp på helgens spellemansprisutdeling. Hva valgte de å gjøre i stedet ? Svar: De valgte å spille konsert på hjemplassen istedet. Oppgave 2: De spillte konsert sammen med bandet som ble nummer 2 på MGP junior. Hva het dette bandet ? Svar: Battery. Gratulerer til dagens vinner, Ulf Aleksandersen fra Kautokeino.

 

 

 

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: