Bibelen som ordbok!

God tirsdagsmorra, og velkommen til finnmarkssendinga! Det er meldt litt mer vær på oss her i nord no, og det ser også ut som at skuter- og skiføret tar sæ opp. Her skal nemlig falle litt sne de nærmeste dagene.

Bibel = ordbok?: 20 språk har han tatt mål av seg å lære. Og 61 år gamle Kjell Nilsen fra Nessby bruker bibelen på forskjellige språk som læreverk. Han er godt i gang og da vi besøkte han, var det første som møtte oss, en rekke plakater på stueveggen. Og der var alt fra hebraisk, finsk.russisk til kinesisk. Han har god tid sier han selv, og den vet han sannelig å bruke. Hør saken her.

Konkurransen: Spørsmål 1: I media de siste dagene har vi hørt at fiskeriminister Helga Pedersen vil etablere en ordning hvor man skal dele ut 30 fiskekvoter. Hvem skal få disse kvotene? Svar: Unge fiskere som vil etablere seg i næringen (ungdom). Spørsmål 2: For to år siden ble Helga Pedersen mor. Fikk hun en gutt eller jente? Svar: Jente (hun heter Anna). Den heldige vinner av ei NRK-lue ble Synnøve Olsen, Gamvik. Grattis!!!

vibeke.lund.pettersen@nrk.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: