Åpen dag på NRK :-)

God morn og velkommen til Finnmarksendinga denne torsdagen. I dag er det åpent hus her hos oss, så fra halv tolv er det bare å renne ned døren i Grensen 1 i Vadsø, korr vi i NRK holder til. Vi ser frem til masse besøk i dag!

Brytetalent: Tana Bryteklubb er bare åtte år gammel, men har allerede to jenter på landslaget. Det er 15 år gamle Signe Marie Fidje Store og 19 år gamle Maja Erlandsen. Og sistnevnte som starta for fem år siden, har vunnet tre Norgesmesterskap og deltatt i to Europamesterskap. Men hva har gjort at nettopp Tana har kommet så raskt inn i brytetoppen. Kollega Kurt Sandvik møtte Maja Erlandsen hjemme på vinterferie. Hør intervjuet her.

På besøk i Vardø: Russiske elever som lærer engelsk og norske elever som lærer matte. Det er tanken med et prosjekt på Vardø videregående skole, som for tiden har en liten gruppe elever fra Lyseum skole i Murmansk på besøk. Det er tredje året prosjektet går, og i år dreier det seg om fisk. Hør saken her. Reporter Espen Gabrielsen.

Konkurransen: Oppgave 1: Gamvik Arbeiderparti har fått en ny leder, som har forøvrig har lang fartstid i politikken. Hvem er den nye lederen i Gamvik AP? Svar: Roger Hansen. Oppgave 2: Hvem er ordfører i Gamvik kommune? Svar: Marius Nilsen. Dagens vinner: Jan Erik Jensen i Øksfjord.

vibeke.lund.pettersen@nrk.no 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: