Lærerutdanning lokker :-)

Hei og velkommen til Finnmarkssendinga denne tirsdagen. For mange er påska i full gang, for noen av oss er det enda en dag eller to igjen på jobb. Og noen skal kanskje også jobbe påska gjennom. Finnmarkssendinga er hvertfall med dæ i dag til klokka ni, og også i morra er vi plass… 🙂

Opera på fyr: Berlevåg skulle etter hvert være kjent for sin sangglede, ikke minst takket være Berlevåg Mandssangforening og filmen Heftig og Begeistret. Nå er berlevågingene i gang med en gedigen sangfest som ikke bare skal vare ei helg, men flere år. Forberedelsene er allerede i full gang, og kanskje allerede til neste år får vi høre operatoner fra Kjølnes fyr. Kollega Kurt Sandvik tok med seg korentusiast Ellen Samuelsen på spasertur. Og hun kan love liv og sangglede igjen i Berlevåg. Hør reportasjen her.

Drømmen om lærere: Vet du hvor drømmejobben befinner seg? Den KAN være rett rundt hjørnet – om du tar den rette utdanninga. For eksempel lærer- eller førskolelærerutdanningen ved Høgskolen i Finnmark. Utdanningsdirektør i Finnmark, Kirsti Saxi, forteller hvorfor nettopp det er drømmejobben. Hør saken her.

Påskekos?: Allerede i går fikk seks scooterførere bøter etter en scooterkontroll i Kvalsund og Porsanger. Mange plasser er folk uenige om scooterkjøring. Noen vil ikke ha det og andre kan ikke leve uten, og mener at det er en viktig del av påsken. Reporter Maira Jørstad har spurt hva folk på gata synes om skuterkjøring i påskeidyllen. Hør hva folk mener her.

Konkurransen: Inngang: Hun har ikke gitt ut cd på tre år. En av slagerne het Rehab. Hva heter artisten? Og du skal få høre henne her: Svar: Amy Winehouse. Oppfølging: Er Amy Winehouse engelsk eller amerikansk? Svar: Engelsk. Dagens heldige vinner, Arne Sønvisen i Alta, gratuleres!

vibeke.lund.pettersen@nrk.no

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: