Etter påskeferien :-)

God morgen og velkommen til Finnmarkssendinga denne tirsdagen. Håper alle har hatt ei flott påske, og møter uka opplagt og solbrun i kinnene.

Tog i Berlevåg: Visste du at Berlevåg hadde jernbane i 1913 ? I forbindelse med kulturminneåret i år, kan du få høre mer om det. For denne historiske jernbanestrekninga som ble anlagt i forbindelse med bygginga ev moloen, er ett av de mange punktene i kulturminneløypa. Og Berlevåg er allerede stort sett ferdig med sin løypetrase, der selvfølgelig havnemuseet og jernbanen og lokstallen er noen av hovedattraksjonene, ifølge Anfrid Hojem.  Reporter Kurt Sandvik. Hør saken her.

Rolig på fjellet: En viktig del av påska er beredskap i tilfelle uhellet skulle være ute. Den her påska starta hardt ut med to skuterulykker allerede tirsdag for en uke siden. Vi hadde med oss Ørjan Olsen som er hjelpekorpsleder i Kjøllefjord Røde Kors i Finnmarkssendinga. Hør intervjuet her.
 

Konkurransen: Oppgave 1: I påskeuka var det Sami Filmfestival i Kautokeino. Hvilken skuespiller ble hedret med en egen kveld under festivalen? Svar: Bjørn Sundquist. Oppgave 2: Hva heter den store filmen Sundquist spilte hovedrollen i, som hadde premiere nå i vinter? Svar: Jernanger. Dagens vinner var Jarle Dørmænen i Alta. Gratulerer 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: